Ifjúsági szálláshely bővítése Ácsteszéren
Az Agóra Vidékfejlesztési Alapítvány komoly beruházásba fogott, októberben elindult az építkezés az ácsteszéri képzési központunkban, melynek eredményeként 2013-ra kibővült kapacitással, új szolgáltatásokkal állunk a Közép-Dunántúl ifjúsági és civil közösségei rendelkezésére, 30 fős ifjúsági szálláshelyet építünk a Bakonyalján. Alább a beruházással kapcsolatos fontosabb információk találhatók hónapról, hónapra.

2012. április
Két hét múlva a tervek szerint tető alá kerül az ácsteszéri ifjúsági szálláshely. Jelenleg párhuzamosan két kivitelezési fázis van folyamatban, a tetőszerkezeti munkák következő lépése a zsindelyezés, illetve a tetőablakok beépítése lesz, míg az épületgépészeti munkák közül a villanyszerelés zajlik.

2012. január
Januári helyszíni szemlénk alapján az építkezés jól halad, már állnak a falak az új épületben. A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Vidékfejlesztési Támogatások Igazgatósága 210/0701/6/14/2009. számú határozata alapján, a 137/2008. (X. 18.) FVM. rendelet szerint, turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez nyújtott több mint 50 millió forint támogatást az Agóra Vidékfejlesztési Alapítványnak, mely támogatásból az ácsteszéri képzési központunk 30 fős ifjúsági szálláshellyel való bővítése valósul meg.

2011. október

Az Agóra Vidékfejlesztési Alapítvány komoly beruházásba fogott, a mai nappal elindult az építkezés az ácsteszéri képzési központunkban, melynek eredményeként 2013-ra kibővült kapacitással, új szolgáltatásokkal állunk a Közép-Dunántúl ifjúsági és civil közösségei rendelkezésére. A munkaterület átadásra került a generál kivitező cég munkatársainak.

2011. augusztus

Véget értek a nyári programok, befejeződtek a táborok. Az építkezésre kiírt közbeszerzési eljárás dokumentációjának módosítása mistt, a közbeszerzés ajánlattételi határidejét is módosítanunk kellett.

Az építkezés végéig a képzési központunk sajnos nem tud vendéget fogadni.
A beruházással kapcsolatban további információ Sziklai Zoltántól kérhető a 22-504-201-es számon.